Abans i després: rentat de cotxet de nadó

Arribats a aquest punt em solen preguntar, tens exemples de cotxets que hagis netejat? I és que, a qui no li agrada veure els típics abans i després!

Doncs en tinc moltíssims ja que m'ha arribat de tot, de tot! I amb tota mena de brutícia. Per exemple, el següent: aquí t'ensenyo algun dels abans i després que he rentat. Què te'n sembla? No és màgia, és Bubuclean fent molt bé la seva feina!

Antes Bubuclan

 

Espanta, oi?

He de reconèixer que jo també em vaig quedar una mica en estat de shock. Seré realment capaç de netejar-lo i desinfectar-lo perquè puguin reutilitzar-lo i el nadó que està en camí estigui bé a gust?

Resulta que l'havien deixat al garatge i hi havia humitat. Moltíssima humitat. En fi.

Així que després de molt fregar i fregar i netejar amb vapor per eliminar taques, gèrmens i bacteris...

después Bubuclean

 

Final feliç per a aquesta cadira de cotxe i el seu petit nou propietari! Els pares l'han tornat a utilitzar amb total tranquil·litat, allargant la vida d'aquest accessori. Que bé senta cuidar el planeta entre tots!

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.